Voor retailers

Voor retailers

Met specialistische kennis en ervaring in retail biedt Brandwise additionele diensten voor retail organisaties. De Field diensten van Brandwise geven retailers de mogelijkheid om extra beleving op de winkelvloer te creëren, werkzaamheden binnen de formule realiseren en inzicht te krijgen in het prijsniveau en assortiment versus de concurrentie.

Door winkelvloer activatie kunnen we shoppers verrassen, inspireren of verwennen.

Winkelvloer activatie

Activatie van merken of formules creëren extra beleving op de winkelvloer. De combinatie van persoonlijke interactie met proeven, ervaren of een creatieve beleving triggeren consumenten. Hiermee wordt klantloyaliteit bereikt, uplift gecreëerd en introducties ondersteund. Naast tijdelijke acties, kan Brandwise op basis van ervaring en kennis van merk-behoeftes gezamenlijk met u een activatie platform ontwikkelen en exploiteren die bij uw formule, winkel en bezoekersgroep past.

Technische merchandising

De ervaren merchandisers van Brandwise ondersteunen retailers bij grootschalige merchandising opdrachten om zo het eigen winkelpersoneel te laten focussen op dagelijkse retail processen. De inzet van onze merchandisers maakt het complete ombouwen van schap of winkel in een compacte tijd mogelijk. Daarnaast bieden wij technische experts om installaties met een complex/technisch karakter te faciliteren.

Prijsmeting & auditing

Verkrijgen van essentiële inzichten in prijsdata om zo het eigen prijsniveau concurrerend en aantrekkelijk te houden. Tevens inzichten in ontwikkeling van assortimenten van zowel doorlopend als tijdelijk aanbod. Middels auditing krijgen retail formules inzicht in de correcte implementatie van huisstijl, correcte plaatsing POS materiaal en uitvoer werkwijze door winkelpersoneel.