Sales & Merchandising

Sales & Merchandising

Maximale verkrijgbaarheid en dominante zichtbaarheid bouwen door actionable insights

Brandwise heeft jarenlange expertise in de operatie tussen merk, consument en retail. Door gedegen analyse weet Brandwise hoe koopgedrag van uw doelgroep het beste gestimuleerd kan worden: waar, op welke momenten en welke manier. Op basis van shopper insights formuleren we de juiste mix tussen kwantitatieve en kwalitatieve coverage voor de beste aanwezigheid op de winkelvloer. Doelgerichte beschikbaarheid in traditionele en niet-traditionele retail kanalen en POS-zichtbaarheid van schappresentatie tot uitgebreide merchandising vormt de kern van onze aanpak.

Efficiënte outsourcing

Brandwise kan u ontzorgen door deployment van tijdelijke sales of merchandising boost periodes of het compleet uit handen nemen van uw gehele sales en/of merchandising operatie. Onze sales & merchandising forces zorgen voor efficiënte outsourcing mogelijkheden en kunnen geheel op maat worden ingericht. Onze KPI-gedreven Field Sales Managers zorgen voor de juiste begeleiding van zowel vaste als flexibele field forces om tot resultaat te komen.

Actionable insights: een ROI-gedreven aanpak 

Een data-gedreven aanpak door actionable insights garandeert een effectieve field sales strategie. Externe databronnen over verzorgingsgebieden, relevante retail scanning data en shopper insights op basis van best practices vormen het fundament om de juiste mix te formuleren van kanalen en locaties. Multi-dimensionele inzichten in het ROI-potentieel per winkel, shopper persona’s en retail performance data zorgen ervoor een effectieve field planning te realiseren, ambitieuze targets te formuleren en prestaties te benchmarken.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Actionable Insights

Een data-gedreven aanpak door actionable insights garandeert een effectieve field sales strategie.

Data gathering
from databases

Import into
Big Data

Analysis by
Marketing Intelligence

Expert and search
relevant data

Actionable Insights

Maximale verkrijgbaarheid en
dominante zichtbaarheid bouwen
door actionable insights

Outsourced Sales Services

Een outsourced field sales force bestaat uit een vaste buitendienst met volledige back-office ondersteuning. Brandwise ondersteunt hierbij alle facetten van het sales traject waarbij directe aansturing in het field, regelmatige terugkoppeling en tailor-made management rapportages bij de complete ontzorging horen. Door een volledig outsourcing traject kunt u de structurele overhead reduceren en u vooral focusen op uw kernactiviteiten.

Flexibele Sales Services

Bent u op zoek naar Field Sales op maat omdat u extra capaciteit nodig heeft of een specifieke, unieke coverage wilt bewerkstelligen? Brandwise verzorgt flexibele buitendiensten gebaseerd op uw doelstellingen. Deze tijdelijke buitendienst bezoekt op een tactische wijze een diversiteit aan kanalen. Brandwise bezit de expertise van zowel het retail kanaal als onconventionele POS kanalen en levert van advies tot executie om de juiste field aanpak te realiseren.

Merchandising Services

Merchandising kan toegepast worden in iedere winkelomgeving. Merchandisers zorgen ervoor dat uw product en boodschap eruit springen. Of het nu gaat om optimalisatie van het schap, het plaatsen van een display of andere POS materialen, het grootschalige merchandising team van Brandwise staat voor u klaar. We zorgen voor de juiste prikkel op het juiste moment om het merk op de winkelvloer onder de aandacht te brengen.

Auditing & prijsmeting

Brandwise mag zich op het gebied van Auditing, met name prijsmetingen, de grootste aanbieder noemen. De expertise van Brandwise zorgt ervoor dat vele retailers en A-merkfabrikanten al jarenlang gebruik maken van deze diensten. Onze auditors checken of uw product aanwezig is, hoe deze is gepresenteerd, welke prijs er wordt gehanteerd en rapporteren dit middels een tailor made rapportagesysteem.