Field Marketing & Sales diensten
voor de offline omni-channel strategie

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Brandwise een breed scala aan field marketing & sales
diensten om invulling te geven aan diverse touchpoints in de offline omni-channel strategie. We leveren totaaloplossingen van strategie tot executie waarbij menselijke connectie centraal staat om merken, consumenten en retailers te verbinden. Met data en kennis van zowel consument als retail als kunnen we een geïntegreerde aanpak bewerkstelligen voor zowel directe als indirecte offline kanalen.

Sales & merchandising, retail activation en sensory marketing vormen onze kernactiviteiten om het merk tot leven te brengen in de offline consumer journey. Met een ondernemende field community, een lean operationele infrastructuur & partner netwerk en actiegerichte data & technologie leveren we een premium, resultaatgerichte prestatie.

Cyclus

lean operatie infrastructuur & partner netwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een solide infrastructuur en operationele planning gebouwd. We werken samen met een uitgebreid network van gespecialiseerde business partners zoals retailers, gemeentes, evenementen en beursorganisaties. Daarnaast werken we met een legio aan creatieve agencies, productiebedrijven en drukwerk partners. Onze project managers, planners en logistieke medewerkers kunnen een totale operatie efficiënt uit handen nemen op basis van jarenlange kennis en ervaring.