Sensory marketing

Sensory Marketing

Consumentenkeuze inspireren met een persoonlijke merkervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden

Iedere consument is uniek en wil worden benaderd op de manier die bij hem of haar past. Daarom stelt Brandwise de face-to-face dialoog centraal om merken een menselijk gezicht te geven en een echte, persoonlijke connectie te bouwen die uniek is en past bij de mind-set van het desbetreffende moment. Zo wordt het merk effectief tot leven gebracht in de offline consumer journey.

Consumenten behoefte naar fysieke productervaring

Een merkervaring is pas echt compleet als alle zintuigen geprikkeld worden. Waar de online wereld tal van informatie biedt met filmpjes, tutorials en peer reviews blijft er nog altijd de behoefte op de fysieke productbeleving. Aanraken, ruiken, proeven, een product zelf kunnen ervaren, de textuur kunnen voelen, de smaak kunnen beleven… een zintuiglijke ervaring bepaalt uiteindelijk of we iets ook echt gaan kopen.

Persoonlijke inspiratie

Brandwise biedt sensory marketing activiteiten om de consument een product te laten ervaren en online browsing gedrag te complementeren. Door de doelgroep te volgen in de offline consumer journey zorgt Brandwise ervoor dat alle zintuigen geprikkeld worden door een directe connectie tussen merk en consument op die plaatsen en momenten waar de ontvankelijkheid het grootst is. Zorgvuldig geselecteerde brand ambassadors zorgen hierbij voor het juiste menselijke gezicht van het merk en persoonlijke inspiratie voor een ervaring op maat.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Consumentenkeuze inspireren met
een persoonlijke merkervaring
waarbij alle zintuigen geprikkeld worden

Sampling & promotie

Onze sampling en promotie teams creëren een directe productbeleving en zijn brand ambassadors voor uw product of dienst. Aanraken, proeven en/of uitproberen zet consumenten aan tot aankopen. Dit kan ter plekke middels directe verkoop of door traffic te genereren naar een nabij gelegen verkooppunt. Onze promotie teams zijn te vinden bij evenementen, beurzen of iedere andere plaats of moment daar waar de doelgroep in groten getale bij elkaar komt.

Hospitality services

De Hostesses van Brandwise geven uw beurs, congres of relatie-evenement de (merk)uitstraling die bij u past. Onze gastvrouwen en –mannen zijn ambassadeurs met gevoel voor de juiste stijl. Brandwise levert u de hostesses die aansprekend zijn bij uw consument of business relatie. Geef uw profiel op met talen, niveau, uitstraling of andere belangrijke aspecten en Brandwise heeft een passende host of hostess!

Consumenten beurzen

Brandwise geef uw merk op (consumenten) beurzen de beste uitstraling. Wij bieden u een totaal oplossing voor uw doelstellingen met een onderscheidend karakter op de voor u geschikte (consumenten) beurzen. Van standbemanning tot het compleet ontzorgen van de beursdeelname, dat is volledig aan Brandwise toevertrouwd. Beursdeelname leidt tot een groot bereik bij een specifieke doelgroep!