Sales & Merchandising

Nestlé krijgt inzicht in pet care kanaal

Mix van training, expertise en ict infrastructuur

Dienst:

Sales & Merchandising

Medium:

Auditing Services

Branche:

Pet care

Merk:

Nestlé

Brandwise levert Nestlé gedetailleerd inzicht in hun positie in het Pet Care Kanaal. Onze betrouwbare auditors bezoeken landelijk geselecteerde Pet Stores om accurate data te verzamelen. Na analyse vormt deze data de basis van de marktbewerking.

Quality Check
De uitdaging bij elke auditing service is het garanderen van de juiste kwaliteit. Hiervoor gebruikt Brandwise een mix van training, expertise en ICT infrastructuur, de Quality Check en de Automated Quality Check. Deze bestaat uit:

  • Training: een uitvoerige instructie voor iedere auditor in het beoordelen van vragen, helder verwoorden van open vragen, bekend maken met voorbeelden boek, inwerkprogramma in Live Reporting (Auditing software) en wegwijs maken in 24/7 support systeem
  • Expertise: door haar ervaring in auditing is Brandwise in staat om auditing services effectief te maken door gerichte verwoording vragen, juist inrichting vragenlijsten, quality management data gathering, analyse verzamelde data en coördinatie auditors
  • ICT Infrastructuur: Live Reporting is auditing software die het mogelijk maakt om direct vanaf de winkelvloer data te verzamelen en te rapporteren. De directe rapportage mogelijkheid maakt de data significant accurater. De software heeft de mogelijkheid om foto/video in te voegen voor concrete bewijsvoering. Alle vragenlijsten zijn op maat instelbaar zodat vragen verplicht, open of gesloten gemaakt kunnen worden.
  • Automated Quality Check

Data Analysis
Na verzameling van de data voorziet Brandwise in een analyse op maat. Alle data wordt op kwaliteit gecontroleerd op door geautomatiseerde macro’s. Zo wordt alle informatie snel georganiseerd, geëvalueerd en gecorrigeerd doordat afwijkingen door de software worden opgemerkt.

De Data wordt gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard voor direct inzicht in de gemeten uitkomsten. Bijvoorbeeld % Share of Shelf, # OOS, # OOD etc.

POS Interview
Naast de objectieve data verzameling kan een auditor gelijktijdig een interview afnemen met het POS zelf. Zo kunnen inzichten, verwachtingen en observaties van de ondernemer of bedrijfsleider worden verzameld.

Ontdek meer campagnes

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Verhogen van de zichtbaarheid en zorg dragen over de perfecte executie van opdrachten

Hoogvliet

Hoogvliet

Als partner van Hoogvliet ontzorgt Brandwise zowel de supermarktketen als de merken

Jumbo

Jumbo

Jumbo wenst een éénduidige, uniforme en kwalitatieve uitstraling van haar winkels

Naar het campagne overzicht