Sales & Merchandising

Merchandising services CCEP

Ondersteuning merchandising werkzaamheden

Dienst:

Sales & Merchandising

Medium:

Merchandising Services

Branche:

Food

Merk:

Coca Cola

Coca-Cola Enterprise Europe (CCEP) en Brandwise werken samen op het gebied van merchandising. Hierbij levert Brandwise doorlopend aan CCEP een flexibele ondersteuning van diverse merchandising werkzaamheden in het supermarktkanaal.

Flexibiliteit
Voor de uitvoer staan CCEP en Brandwise nauw in contact om de planning voor de komende periode door te nemen. Tijdens dit overleg wordt gekeken of en waar CCEP ondersteuning nodig heeft van de pool CCEP-merchandisers bij Brandwise. Afhankelijk van de activiteitenkalender levert Brandwise een aanvulling op de eigen buitendienst van CCEP of realiseert een zelfstandig merchandising drive.

De flexibele dienstverlening maakt het mogelijk voor CCEP om grootschalige ombouwen sneller te realiseren of juist de eigen buitendienst te ontlasten in hun werkzaamheden. Hierbij is Brandwise de partner die ondersteuning op maat kan leveren of juist de expertise heeft om zelfstandig merchandising projecten uit te voeren.

Expertise
Doordat de flexibele ondersteuning wordt ingezet vanuit een vaste pool medewerkers kan CCEP rekening op een hoog expertise niveau bij de medewerkers. Hierdoor vormen onze merchandisers een effectieve aanvulling op de buitendienst doordat ze bekend zijn met de werkwijze, de werkzaamheden en de retail omgeving. Wanneer er los van de buitendienst een merchandising project wordt uitgevoerd kennen de merchandisers alle randvoorwaarden die kwalitatief ingevuld moeten worden. Dit maakt zelfstandig en kwalitatief werken mogelijk waardoor CCEP volledig ontzorgd wordt.

Ontdek meer campagnes

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Verhogen van de zichtbaarheid en zorg dragen over de perfecte executie van opdrachten

Hoogvliet

Hoogvliet

Als partner van Hoogvliet ontzorgt Brandwise zowel de supermarktketen als de merken

Jumbo

Jumbo

Jumbo wenst een éénduidige, uniforme en kwalitatieve uitstraling van haar winkels

Naar het campagne overzicht