Retail Activation

Kookdemonstratie bij de Jumbo

Kookdemonstraties vormen een krachtige tool

Dienst:

Retail Activation

Medium:

Kookdemonstraties

Branche:

Food

Merk:

Jumbo

Professionele kookdemonstraties vormen een krachtige tool om de winkelbeleving te verhogen, om merken een interactief podium te bieden en verder uit te werken als business case. Het is een dynamische activatie die gewaardeerd wordt door de consumenten, de retail locaties en de merken. Het ‘direct-boter-bij-de-vis” karakter vertaalt zich naar een zeer meetbare ROI voor alle betrokken partijen.

Voor Jumbo Supermarkten overziet Brandwise een grootschalige uitvoer waarbij Jumbo hoofdkantoor en de Jumbo supermarkten volledig ontzorgd worden. Bestaande infrastructuur vormt een bekend decor op de winkelvloer waarin lokale medewerkers een vertrouwd gezicht zijn voor de vaste bezoekers van de supermarkt.

  • Verrijking winkelbeleving consumenten door persoonlijke interactie
  • Ontzorging retail organisatie in voorbereiding, uitvoer en evaluatie
  • Inzetbaar als business model binnen huidige bedrijfsvoering

Brandwise begeleidt merken naar de uiteindelijke uitvoer en vormgeving van de kookdemonstratie. Hiermee worden merk,-en productie specifieke boodschappen vertaald naar interactie en, waar nodig, de basis aangevuld met additionele middelen. Hierbij gebruikt Brandwise haar expertise om een maximale afweging tussen additionele kosten en effectieve communicatie te maken. Leidend tijdens de kookdemonstraties zijn maximale beleving op de winkelvloer, concrete interactie met de doelgroep(en) en een sterke focus op conversie.

Ontdek meer campagnes

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Verhogen van de zichtbaarheid en zorg dragen over de perfecte executie van opdrachten

Hoogvliet

Hoogvliet

Als partner van Hoogvliet ontzorgt Brandwise zowel de supermarktketen als de merken

Jumbo

Jumbo

Jumbo wenst een éénduidige, uniforme en kwalitatieve uitstraling van haar winkels

Naar het campagne overzicht