Sales & Merchandising

Jumbo compliance check

Auditing corporate identity

Dienst:

Sales & Merchandising

Medium:

Auditing Services

Branche:

Food

Merk:

Jumbo

Een uniforme en kwalitatieve toepassing van de huisstijl is essentieel voor retailers. Het vormt de meest krachtige communicatie van de formule uitstraling en bereikt het meest effect voor de gewenste call-to-actions. De consument herkent direct de uitstraling en kiest voor het bekende, en dus vertrouwde, concept.

Brandwise is voor een aantal retailers een vaste partner in het auditing van de huisstijl. Onder andere voor Jumbo Supermarkten verzorgen wij op terugkerende basis een landelijke auditing ronde:

  • Samenstelling doelgerichte vragenlijst Compliance Points
  • Inrichting mobiele ICT infrastructuur voor directe vastlegging
  • Training en efficiënte inzet team Compliance Check Auditors
  • Begeleiden uitvoer en monitoren gerapporteerde data

De auditors controleren kritieke Compliance Points zoals schappenplannen en POS communicatie op de schappen of in de winkel. Als externe partij zijn de auditors in staat om dit volledig objectief uit te voeren. De vragenlijst wordt correct en actueel ingevuld inclusief fotomateriaal dat automatisch wordt toegevoegd. De auditors zijn uitvoerig getraind zodat in geval van twijfel de beoordeling gebeurt volgens vooraf bepaalde criteria.

Per retailer wordt een rapportage op maat opgesteld waarin de uitkomsten gepresenteerd worden. Hierin worden de resultaten per specifiek adres. Als management summary worden ook de gemiddelde en nominale waarden gepresenteerd. Op verzoek van de opdrachtgever weergegeven bij Jumbo compliance check. kan onze data afdeling trend analyses toevoegen om de ontwikkeling door de tijd weer te geven.

Ontdek meer campagnes

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Verhogen van de zichtbaarheid en zorg dragen over de perfecte executie van opdrachten

Hoogvliet

Hoogvliet

Als partner van Hoogvliet ontzorgt Brandwise zowel de supermarktketen als de merken

Jumbo

Jumbo

Jumbo wenst een éénduidige, uniforme en kwalitatieve uitstraling van haar winkels

Naar het campagne overzicht