Sales & Merchandising

Hoogvliet

Als partner van Hoogvliet ontzorgt Brandwise zowel de supermarktketen als de merken

Dienst:

Sales & Merchandising

Medium:

Merchandising Services

Branche:

Food

Merk:

Hoogvliet

Bij Hoogvliet supermarkten staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda en daarom is er gekozen voor het gebruik van een re-usable displaysysteem. Als partner van de supermarktketen verzorgt Brandwise de plaatsing èn wekelijkse ombouw van de Mr. Flexx®. Van projectmanagement tot uitvoer: Brandwise ontzorgt zowel de supermarktketen als de merken.

Vanaf week 2 presenteert Hoogvliet in alle winkels van Nederland producten van A-merken en het huismerk in de Mr. Flexx® Premium. De acties worden door Hoogvliet aan de merken verkocht en Brandwise verzorgt het verdere traject. Wekelijks brengt een team merchandisers vanuit Brandwise bezoek aan de supermarkten om de displays om te bouwen voor de nieuwe acties.

De Mr. Flexx® displays zijn namelijk gewoon op de winkelvloer om te bouwen en doordat ze in hoogte, inrichting en dragers aangepast kunnen worden, is de display ideaal voor diverse soorten producten en doeleinden. Met unieke opstellingen, decoraties en technieken creëer je met de Mr. Flexx eindeloze mogelijkheden passend bij merk en/of actie. Want waarom zou je telkens weer een nieuwe display ontwerpen en aankopen terwijl je met Mr.Flexx® oneindig kan variëren?

Door de inzet van Mr. Flexx® kan er meer waarde gecreëerd worden op de winkelvloer, wat zorgt voor een gegarandeerde omzet plus. En, met de Premium variant kan er ook gebruik worden gemaakt van licht, geur en geluid, waardoor de 2n placement nog meer opvalt en extra bijdraagt aan een uplift in sales.

Brandwise is trots op deze samenwerking en kijkt uit naar alle acties die gepresenteerd mogen worden in deze duurzame displays!

Ontdek meer campagnes

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Verhogen van de zichtbaarheid en zorg dragen over de perfecte executie van opdrachten

Jumbo

Jumbo

Jumbo wenst een éénduidige, uniforme en kwalitatieve uitstraling van haar winkels

Unilin

Unilin

Unilin creeert en fabriceert mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten voor in huis

Naar het campagne overzicht